Velkommen til Livet Med Psoriasis

  • af

Velkommen

Jeg har psoriasis og jeg har længe gerne ville fortælle om mit liv med psoriasis. For jeg synes sygdommen fylder meget i min hverdag – både fysisk men også psykisk.

Det er ikke altid let at leve med psoriasis – der er mange tanker gener i hverdagen. Jeg kender ikke andre der lider af sygdommen, så jeg er egentlig meget alene med mit forløb.

Jeg har tit tænkt, hvordan har andre det? Hvad gør andre? Hvad tænker andre?

Så jeg vil med denne blog gerne fortælle om mine gener, mine tanker – ja generelt mit liv med psoriasis. Jeg kommer til at skrive om nogle af de mange behandlinger jeg har prøvet at, samt hvad de resulterer i. Det er bl.a. Røde bade, betacaroten, cremer, medicin, basiskmad, mælkesyrebakterier, stress, træning mv.

Samtidig, håber jeg også at dig som læser, ville kommentere mine indlæg – har du det på samme måde – hvad tænker du?

Det kunne være fedt, hvis vi sammen kunne hjælpe hinanden, sparre med hinanden – generelt sætte lidt mere lys på hvordan vi hver især lever med Psoreasis osv.

For resten hedder jeg Mads, er 36 år og har haft sygdommen i ca. 10 år. Det er gennem de 10 år ikke lykkedes mig at gøre mit psoreasis mindre – måske denne blog og jeres kommentarer kan hjælpe dertil.

Jeg synes dog at have formået at få bare lidt kontrol over de angrebne steder – mere om det andre indlæg.

Jeg har psoreasis på foden, i hårbunden og i øerne – og en lille smule omkring næsen (tror jeg).

Lov mig – at lige gyldig hvor gammelt et indlæg er – så er du altid velkommen til at skrive en kommentar – den kan stadig være relevant.

De første indlæg er allerede klar

Klø med fred!

Mvh / Mads

Tags:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *